Witlof
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler
© Adrian Dreßler

Lunchkaart

handtek250

Anna’s twaalf uurtje: 14
– Kopje tomatensoep
– Broodje kroket
– Frisse salade
– Glas vers geperste jus d’orange

Soepen

Romige, goed gevulde vissoep met
gerookte zalm en kleine gamba’s 7,50

Mosterdsoep gemaakt van donker bier
met daarin uitgebakken spekjes 7

Champignonsoep van paddenstoelenmix
en groene kruiden ⚘ 6

Gegrilde rode puntpaprikasoep
met een zoete twist ⚘⚘ 6,50

No nonsens tomatensoep met ham en Parmezaan 6

Brood

Tosti | belegd naar wens v.a 4,50
Uitsmijter | belegd naar wens v.a 8
Bourgondische kroketten | rundvlees met brood 7,50
Rosbief sandwich | rosbief, oude kaas, ui, truffelmayo 8
Healthy sandwich | ham, kaas, rosbief en de rest 8

Lunchgerechten

Palet van diverse vissoorten
met paling, zalm, rivierkreeft
en Hollandse garnalen 14

In knoflook gebakken gepelde
gamba’s met garnituur van ui en tomaat en een klein soepje
om het brood in te dippen 12,50

Hollandse garnalencocktail “onze stijl”
met een huisgemaakte bitterbal gevuld met garnaaltjes 13

Charcuterie van Italiaanse gerookte vleessoorten, met verse vijgen, abrikozenjam en olijfbrood 9,75

Salades

Carpaccio 2.0 gechopt op onze manier met de smaken van een klassieke carpaccio 9,50

Griekse salade met verse tomaat, komkommer, rode ui, feta, en gemengde olijven ⚘ 8,50

Frisse salade met quinoa, vijgen, munt en diverse noten ⚘⚘ 8

Plates

Schnitzel“calzone” dubbelgevouwen varkensschnitzel
gevuld met cheddarkaas en ham 18,75

Sliptong 3 stuks, met friet, salade, limoen 21,50

Steak met friet, champignons en kruidenboter 19,50

Er zullen gasten zijn die een aangepast menu prefereren. Hetzij vanwege overgevoeligheid voor bepaalde (eetbare) stoffen of vanwege andere overwegingen. Wij willen ook hen graag bedienen dus hebben we chefs die hier alles over weten en u ter dienste staan, uiteraard blijft u de specialist.


U heeft in het restaurant de beschikking over gratis wifi. Daar kunt u gebruik van maken. Met een volle mond appen is niet storend, tenzij uw partner daar anders over denkt.

Dinerkaart

handtek250

Soepen

Romige, goed gevulde vissoep met
gerookte zalm en kleine gambaʼs 7,50

Mosterdsoep gemaakt van donker bier
met daarin uitgebakken spekjes 7

Champignonsoep met een mix van paddenstoelen en groene kruiden ⚘ 6

Gegrilde rode puntpaprikasoep met een zoete twist ⚘⚘ 6,50

No nonsens tomatensoep met ham en Parmezaan 6

Voorgerechten

Palet van diverse vissoorten met paling,
zalm, rivierkreeft en Hollandse garnalen 14

In knoflook gebakken gepelde gambaʼs met ui, tomaat en een soepje om het brood in te dippen 12,50

Hollandse garnalencocktail “onze stijl” met een huisgemaakte bitterbal gevuld met garnaaltjes 13

Carpaccio 2.0 “gechopt” op onze manier met de smaken van een klassieke carpaccio 9,50

Charcuterie van Italiaanse gerookte vleessoorten, verse vijgen, abrikozenjam en olijfbrood 9,75

Griekse salade met verse tomaat, komkommer, rode ui, feta, en gemengde olijven ⚘ 8,50

Frisse salade met quinoa, vijgen, munt en diverse noten ⚘⚘ 8

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten zonder pasta, spaghetti of rijst worden geserveerd met een aardappelgarnituur, verse groenten, salade en frieten.

Vlees

Sukade steak van de grill met gebakken
champignons en rode wijnsaus 23,50

Mixed grill van varkenshaas, kipfilet, kogelbiefstuk met gebakken champignons en pepersaus 20,50

Gegrilde runder entrecôte met een lichtzure bearnaisesaus 22,50

Schnitzel“calzone” dubbelgevouwen varkensschnitzel gevuld met cheddarkaas en ham 18,75

Sticky chicken, zachte kippendijen gelakt met honing, geserveerd met taugé en rijst 18,75

Vis

Spaghetti di gamberi, gebakken gambaʼs, rode peper, dragonsaus en Parmezaan 21,50

Op de huid gebakken loin van de kabeljauw met geurende garnalen-bisque 22,50

3, in roomboter gebakken, sliptongen met salade van zeekraal 24

Surf ʼn Turf, Noordzeebaarsfilet omwikkeld met buikspek, geserveerd op zeekraal en tomaat 19,50

Zalmfilet uit de oven gevuld met roomkaas, groene asperges, zontomaat en pijnboompitten 19,75

Gebakken zeeduivelwangetjes met tagliatelle, groenten en romige kruidensaus 19,50

Zeetong van respectabel gewicht; De “koning van de platvis” in ere gegaard 39,50

Vegetarisch / Vegan

Gepaneerde brie met gekonfijte trostomaatjes en gebakken champignons ⚘ 17,25

Zoete aardappel stoofpot met gemengde quinoa met walnoot en tuinkruiden ⚘⚘ 17,25

Voor de kinderen hebben wij speciale porties van bovenstaande gerechten met natuurlijk een kindvriendelijk prijsje. Indien de jongsten onder ons patat met een kroket, kipnuggets of een frikandel willen is dat ook geen probleem, alle kindergerechten zijn incl. een kinderijsje.

Dinerbon

Jarig, geslaagd, met pensioen,  jubileum, of omdat ik je (jullie) lief/leuk/aardig vindt ?

Hierbij het ideale cadeau. En als 25 niet genoeg is hebben we ze ook van 50. En als dat niet genoeg is mag u er ook meer bestellen. Want bij speciale gelegenheden horen speciale verassingen…

restaurantannacasparii_dbon
error: Content is protected by copyright !!